RSS

Молодь захищає Конституцію перед Печерським судом

2021-04-02 22:36:00
Молодь захищає Конституцію перед Печерським судом -
  • Ми прийшли захистити Конституцію. Ми прийшли захистити Конституційний лад,  - каже очільник молодих мітингувальників Андрій Середа з “Ініціативного руху України”.  – Якщо влада зруйнує Конституцію, вона зруйнує державу. Сьогодні під виглядом карантинних заходів громадянам України президент та його оточення підготували неприємний сюрприз. Поки люди сидять по домівках, в них забирають найцінніше – землю. Влада намагається звільнити з роботи принципових і чесних суддів, створила штучну Конституційну кризу, передала олігархам у повне і хижацьке використання землю та родовища народу України. Є інформація, що уся операція по загарбанню і продажу землі має конкретну вартість. Фахівці озвучують цифру у 20 мільярдів доларів. Саме за такий хабар можновладці продають майбутнє наших дітей.

 

Молодь демострувала рішучість намірів захищати Конституцію, скандуючи гасла: “Ганьба!”, “Зупинити продаж землі!” використовувала гучномовці, сирени, різнокольорові димові шашки та “файери”

 

  • Люди в своєму протесті йтимуть до кінця, - каже голова Спілки професійних журналістів Києва, репортер Юрій Поліщук, - Юнаки й дівчата пообіцяли йти по домівках до кожного, хто причетний до афери з продежу земель, доки не припиниться цькування суддів Конституційного суду України.

 

Акція набуває всеукраїнського масштабу. Так відомий блогер Антон Гура, зі сторінки фейсбуку закликав об’єднатися українцям і зупинити грандіозну обородку з землею. Позаяк, за словами блогера в Харківській, Полтавській, Сумській областях олігархічна верхівка налаштувала безперешкодну реалізацію корисних копалин, газу в неймовірних обсягах в Європу та Росію. З реалізованих коштів в бюджет України не потрапляє жодна копійка. Більше того, за словами активістів, український газ, що добувають в Полтавській області йде за кордон під виглядом російського. А населення змушують платити, купуючи чужий газ за неймовірно завищеною вартістю.

 

- Ми сьогодні написали заяву до поліції і ви бачили, як поліція пручалась та затягувала. Тому що вони чудово знають, що відбувається у цій системі. В решті-решт ми їх змусили. І ви це можете зробити! Не знаєте як, - звертайтеся ми допоможемо, - каже Антон Гура.

 

 

Приєднатися до акції проти продажу землі молодь закликає також студентів та військових, громадьскі організації. Зі свого боку молода громада – налаштована на безстроковий страйк до повного припинення тиску на суддів.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...