RSS

Командир Івано-франківських ДАІвців вирушив з людьми на схід

2014-06-14 18:38:00
Командир Івано-франківських ДАІвців вирушив з людьми на схід -

- Відбирав з особового скдаду за бажанням. Хлопці, які поїхали в зону дій АТО, усвідомлюють, якщо вони сьогодні не підуть на схід, завтра і в центрі і на заході України буде війна, - розповідає Ярослав Ковальчук. – Відрядити людей, і самому не поїхати в зону проведення АТО, було б неправильно, - каже Ярослав, йому 42 роки.  – Усі молоді, в усіх нас сім’ї, діти, обов’язки. Але пріорітетним для всіх є обов’язок захищати країну. Працівники ДАІ відмовилися від своєї традиційної форми з білими ременями, екипіровані у загальноармійскі камуфльовані однострої. Окрім табельної зброї, озброєні автоматами. Мають шоломи та бронежилети, однак вони трохи важкуваті.

Вага наших бронежилетів – 22 кілограми, розповідає інспектор ДПС Віталій. - Проте, наступного тижня сподіваємось на отримання легших та комфортнішіх бронежилетів з Києева. – Рухатися в колонах з військовою технікою на наших “пассатах” та “шкоді” з проблисковими маячками було трохи моторошно. Борт патрульного легковика не захищає навіть від осколків гранат. Але доки все гаразд. Сподіваємося на скору перемогу над російськими найманцями, - доповів Віталій.

Ночують Івано-франківські дорожні інспектори разом з іншими правоохоронцями в наметах на 10-20 осіб у польовому таборі.

Військові задоволені підкріпленням, сформованим з працівників дорожньої міліції - передають джерела зі штабу АТО.  -Працівники ДАІ мають більший досвід у перевірках на автошляхах та огляду особистого та вантажного транспорту. Завдяки цьому вдається виявити і знешкодити більшу кількість зброї, наркотиків при спробах їх перевезення.

- Після повернення до мирного життя, будемо продовжувати нормалізувати роботу наших підрозділів на автошляхах області, - каже Ярослав Ковальчук, - сьогодні вже не так часто від водіїв можна почути питання про причину зупинки.  Усі розуміють – питання безпеки і співпраці – найголовніші на сьогодні. Впевнений, ми зможемо вибудувати партнерські стосунки в суспільстві у мирний час. Головне зберегти мир і свободу громадян України.

Начальник УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції

Ковальчук Ярослав Ігорович. Народився 9 січня 1972 року у Львові. Службу в лавах МВС України розпочав у 1994 році з посади інспектора дорожньо-патрульної служби Львівської Державтоінспекції. Згодом вступив на навчання до Львівського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю правознавство. У 2010 році з перевівся працювати у Рівненську область на посаду заступника начальника обласної Державтоінспекції, згодом її очолив. У січні 2013 року призначений на аналогічну посаду на Івано-Франківщині. Одружений виховує двох дочок.

 

 

 

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...