RSS

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль йде в "мери" Рівного

2020-08-31 21:31:00
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль йде в -

Віталій Коваль наголосив, що ми могли б послатися на обставини непереборної сили, що заважають нашому руху, виправдовуватися коронавірусом, браком коштів чи часу. Але ми цього не робимо! Ми не жаліємося та не скиглимо, а цілеспрямовано рухаємося вперед!

На фото: Віталій Коваль бере слово під час наради РОДА, сепрень 2020 рік.


«Підтвердженням цьому є очевидні результати. Зазвичай, о цій порі року тільки розпочиналися проекти будівництва, а ми вже їх завершуємо!
У цьому навчальному році діти підуть до нових шкіл, дитячих садочків маленькі українці з радістю, тренуватимуться, на нових стадіонах. Ми впевнено торуємо свій шлях!», - додав Віталій Коваль.

Також, очільник області згадав відому легенду про будівництво церкви. Один з будівельників казав, що кладе цеглу. Другий – що зводить будівлю. Третій – що створює храм, який буде служити не одному поколінню людей. Тому, усе залежить від того, який зміст ти вкладаєш у свої дії.

На фото: Віталій Коваль з сім'єю під час святкування Дня Прапора. Рівне, 2020 рік.

 


«Ми бачимо велике будівництво – як зведення храму, ми закладаємо підвалини комфортного життя. Не тільки для сучасників, але і для наступних поколінь, які житимуть на нашій богом даній землі!» – підсумував Віталій Коваль.

Після кандидатів в мери обласних міст на з’їзді виступили: президент України Володимир Зеленський, голова політичної партії “СН” Олександр Корнієнко, прем’єр-міністра України Дмитро Шмигаль і голова ВРУ Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Віталій Коваль призначений на пост голови Рівненської ОДА у вересні 2019 року. За 2020 рік на посаді молодому очільнику вдалося суттєво покращити показники у таких важливих галузях, як: наповнення бюджету, створення нових робочих місць, покращення соціальних умов для населення та вдосконалення системи медичної допомоги насленню рівненщени. Започаткувати і успішно провести стартові заходи на виконання президентської программи “Велике будівництво”. За прогнозами експертів зазначені заходи ставлять на меті розбудову міста Рівне до рівня мегаполісу з розвиненою інфраструктурою світового рівня. Рівне повинне бути центром Північно-Західного регіону.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...