RSS

Дмитро Ярош: “Путіна боятися – в ліс не ходити”.

2014-03-08 17:02:00
Дмитро Ярош: “Путіна боятися – в ліс не ходити”. -

Дмитро Ярош наголосив, що Україна спочатку має стати потужною державою, суб’єктом, а не об’єктом геополітики. У складі Правого сектору є дуже багато представників абсолютно різних національностей, і це ніяк не заважає їм бути побратимами. “Ми проти ксенофобії та антисемітизму” – підкреслив лідер ПС.

На запитання про відкриття по сфальшованим даним кримінального впровадження у Росії стосовно Дмитра Яроша - він зазначив: «Путіна боятись – в ліс не ходити. У міжнародний розшук треба було оголосити Володимира Володимировича Путіна за агресію проти України як військового злочинця».

Дмитро відверто дав відповідь у режимі бесіди з залом:

 

-       Ви йдете у президенти, чи є у Вас готова президентська програма і 3 основних пункти, які Ви готові зробити для українців?

 

-       Д.Я. Для нас найголовніше – це перезавантаження влади, боротьба з корупцією, повне реформування Міністерства внутрішніх справ, як одного з найбільш злодійських і корумпованих органів, посилення збройних сил України, адже останні роки збройні сили знищувались, і зараз треба їх відродити, бо які б гарантії нам не давали країни Заходу, ми чудово розуміємо, що потрібно опиратися на власні збройні сили українського народу. Наші юристи розробляють законопроект про володіння зброєю в Україні, для нас дуже близьким є швейцарський варіант, коли озброєний народ стає найкращим гарантом державної і територіальної цілісності.

 

 

-       Є депутати з Партії регіонів, які побоюються за своє життя і посилаються на загрози з боку правого сектору. Чи можете Ви гарантувати їхню безпеку?

 

-       Д.Я. Правий сектор не побив ще жодного депутата, який приїжджає на голосування, добре, що вони туди їздять, і голосують за українські закони. Якщо люди, які вчинили злочини, будуть покарані згідно з чинним законодавством, ми – за! Але влаштовувати самосуди і розправи ми не будемо.

 

 

-       Що Ви зробите, щоб не здати Крим?

 

-       Д.Я. Треба розгорнути гуманітарні операції в Криму, коли українські співаки, відомі люди їхали б туди і підтримували б там українців, росіян, кримських татар, які виступають за збереження територіальної цілісності Криму. В Україну з’їхалось багато екстремістів з Росії і формують «фейкові» загони самооборони, які намагаються спровокувати українців на громадянське протистування. Українці єднаються, українці єдині! Громадяни Криму виступають за єдність України, і Слава Богу!

В політиці компроміси – необхідна річ. Для нас дуже важливо, щоб ми завжди дотримувались тих позицій, заради яких ми вийшли на Майдан, і тут не може бути ніяких компромісів, - це свобода, боротьба з корупцією, повне перезавантаження влади, очищення правоохоронної системи. Тут не можна відходити назад”.

Ми виступаємо за те, щоб українська мова була єдиною державною мовою.  Правий сектор створювався як революційна площадка для революційно налаштованої молоді, але доволі швидко вона стала загально національною силою. У склад Правого сектору входять різні структури, які будуть об’єднуватися найближчим часом в політичну партію. Для нас дуже суттєвим є те, щоб Правий сектор не став просто політичною партією, ми розглядаємо варіанти реєстрації громадського об’єднання.

-       Яка є Ваша головна мета і цілі?

-       Д.Я. Головна наша мета – це єдність нашого народу, це побудова такої держави, в якій будуть панувати свобода, справедливість і добробут. Найголовніше завдання – перезавантажити владу, розширити місцеве самоврядування.

-       Кого Ви бачите основними конкурентами на президентських виборах? У разі Вашої поразки чи готовий Правий сектор досягати перевиборів радикальними засобами?

-       Д.Я. Ми виступаємо за мир і спокій у нашій державі, є час революції і час державного будівництва. Коли дотримується закон і право народу, не треба ніяких радикальних дій проти цього. Ми готові політично конкурувати зі всіма державницькими структурами. З Віталієм Кличком у нас нормальні стосунки, ми разом координували наші дії на Майдані. Відповідно, чули ми про те, що йде Юлія Тимошенко на вибори. Це їхнє право і ми готові конкурувати не за рахунок радикальних дій, а власне за рахунок конкуренції ідей, програм, різних підходів до політики і державного будівництва.

Вікторія Половинко

 

Джерело: Наша Версія

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...