RSS

Дитина отримала травму при обшуці прокурорами ГВП

2019-03-11 16:20:00
Дитина отримала травму при обшуці прокурорами ГВП -

 

Від госпіталізацїї дитини Скрипки відмовилися. Проте дитина відчуває слабкість, нудоту. Родинний лікар діагностував забій, можливий струс мозку.

 

 

  • Це вже не вперше представники військової прокуратури проводять обшук в домі Скрипок, де окрім 4 неповнолітніх дітей проживає дружина Сергія и його батько інвалід. – Коментує подію Голова Спілки професійних журналістів Юрій Поліщук. – На нашу думку, в такий спосіб слідство здійснює тиск через родину на самого Скрипку, з метою отримати «чістосєрдєчноє прізнаніє» у злочині, якого він не здійснював. Докази про участь у замаху Сергія проти  одіозної сільскої голови, базуються виключно на показах  провокаторів, та словах, яких його змусили сказати при певних обставинах. У Сергія справді був мотив помститися за вбивство рідної матері. Проте а ні жертв, а ні переконливих доказів про терористичну діяльність у цій справі немає. Єдиним сенсом цього переслідування можуть бути статки самих Скрипок. В минулому батько Сергія – Федір Федірович був власником найуспішнішого господарства в Чернобаївському районі Черкаської області. Скрипка молодший також мав успішний бізнес. Кілька днів тому ГВП вилучила дорогу автівку з двору Скрипок, на якій дітей возили до школи, також провели арешт рахунків родини.
  • Сьогодні відбулося чергове судове засідання київського апеляційного суду у справі Сергія Скрипки, який повинен був  розглянути апеляційну скаргу захисту на ухвалу про продовження строку тримання під вартою, - повідомила сторона захисту, - Сергій Скрипка  є одним із небагатьох, хто наважився на відкритий опір корумпованому відомству Анатолія Матіоса.

Сторона захисту заявила клопотання про забезпечення доставки Сергія Скрипки у зал судового засідання з метою його безпосередньої участі в судовому засіданні. Адже впродовж восьми місяців батько сімейства позбавлений можливості спілкування з дружиною та дітьми. Морально - психологічний стан дітей, за твердженням професійного психолога, вкрай негативний. Особливих страждань зазнає 11 річна Софійка, яку побили військові прокурори під час обшуку в помешканні скрипки напередодні свята 8 березня. Можливо, візуальний контакт з батьком поверне дитині відчуття присутності батька . Принаймні, на це сподіваються психологи, педагоги, які є очевидцями страждань дитини.

Сторону захисту у справі Скрипки підтримує і Народний депутат України Валерій Карпунцов. Сенсаційні висновки він виклав у своєму блозі: https://lb.ua/blog/valerii_karpuntsov/421533_skotniy_dvir_vikonanni.html?fbclid=IwAR1UFgZxOqW3rBYoNlLHipgPTufvvgompbnkHEQIYurW5n2r9tLvUQMgBF8

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...