RSS

"Братство" агітувало українців Воронежа приєднуватися до України

2013-01-23 14:05:00
-

Учора, 22 січня, активісти громадської організації "Братство" провели у місті Вороніж, що входить до складу Російської федерації  акцію на честь  Дня соборності України.

"Ряд етнічних українських земель, таких як Воронежчина, Кубаньщина та інші входять зараз до складу Російської федерації. Люди на цих землях страждають і дедалі більше виникає ненависть до федерального центру й розуміння, що Москва — це зло, - заявив голова громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський. - У цьому році вперше у деяких містах громадські активісти відзначали День соборності України. Ідея про те, що нам необхідно об'єднання українських земель в одній державі починає уже набирати організаційних форм".

Акцію у Воронежі спільно провели київські та місцеві активісти організації.

"Наші активісти їздили допомагати організовувати різноманітні заходи, - повідомив Корчинський. - Зокрема 26 числа в одному з міст Кубані будуть проведені великі громадянські протести проти політики федерального центру й місцевих властей. Сподіваємося, що ці протести будуть відбуватися у тому числі й під синьо-жовтими прапорами. І надалі, я думаю, що ця діяльність буде дедалі активнішою й усе більше активістів будуть орієнтуватися на воз'єднання з Україною. Тобто усі етнічні українські землі мають перейти до складу Української держави".




Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...