RSS

Азаров виділить майже 770 млн грн на аналог Hyundai

2012-09-12 00:31:00
Азаров виділить майже 770 млн грн на аналог Hyundai -

Уряд збирається виділити 767,1 млн гривень для створення на Крюківському вагонобудівному заводі двосистемних електропоїздів зі швидкістю руху 160-250 км за годину.

Про це йдеться в постанові уряду № 839 від 10 вересня, передають "Українські новини".

У постанові зазначається, що ці кошти спрямовані на створення високотехнологічних міжрегіональних електропоїздів, які в майбутньому повинні замінити імпортні аналоги на внутрішньому ринку, а також підвищити експортний потенціал вагонобудівної галузі.

Крюківський вагонзавод планує розробити і виготовити дослідний зразок 2-поверхового пасажирського вагону в кінці 2013 року і почати його серійне виробництво в 2014 році.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна більше не буде закуповувати поїзди Hyundai, а замовлятиме поїзди виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Прибуття ж в Україну останнього, десятого потягу, в рамках контракту c компанією Hyundai Rotem очікується в середині або кінці вересня 2012 року.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...