RSS

На Херсонщині почали будувати потужний вітропарк

2019-03-24 23:35:00
На Херсонщині почали будувати потужний вітропарк -
 

 

 

Біля села Олександрівка Білозерського району, Херсонської області почали будувати вітрову електростанцію потужністю 110 МВт.

Першу палю Дніпро-Бузької ВЕС було закладено у присутності представників місцевої та обласної ради, а також співзасновника компанії-інвестора «Greenworx Holding» Тома Хансона 21 березня.

На Херсонщині вітропарк

Біля села планують звести 25 вітроенергетичних установок, які, згідно з попередніми підрахунками, вироблятимуть 385 ГВт-год електроенергії у рік. У проект буде інвестовано 188 млн євро.

За словами Тома Хансона, до будівництва та подальшої експлуатації вітряків залучатимуть місцеве населення. «Планується створення 40 нових робочих місць, а у будівництві ВЕС буде задіяно близько 300 людей», – зазначив він.

На Херсонщині вітропарк

Будівництво вітрової електростанції не лише забезпечить роботою місцеве населення, а й збільшить надходження до місцевого бюджету та дозволить реалізувати соціальні проекти на території Олександрівки.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...