RSS

Жінкам краще живеться з непривабливими чоловіками

2017-09-14 15:14:00
Жінкам краще живеться з непривабливими чоловіками -
 
Вчені з Університету Флориди проводили дослідження і з'ясували, що стосунки є більш міцними, якщо у парі більш привабливою є жінка.

Про це повідомляє  Еспресо ТВ з посиланням на видання Esquire.

В експерименті науковців взяли участь 113 пар у віці 20 років з Техасу, які одружилися лише нещодавно. Вчені оцінили привабливість обличчя й тіла молодих людей, а також дізналися про їхні шкідливі та корисні звички за допомогою анкетування. На фінальному етапі вчені оцінили стосунки в парі та їхню міцність.

З'ясувалося, що у тих випадках, коли менш привабливим у парі є чоловік, о він намагається компенсувати це подарунками, допомогою дружині з прибиранням та сексом. Це у свою чергу робить жінок більш щасливими та зміцнює стосунки. 

Водночас, коли у парі менш привабливою є жінка, то стосунки не такі стабільні. Це пов'язано з тим, що жінка переживає через те, що її коханого можуть приваблювати інші дівчата. В результаті вона відчуває сильний тиск, адже змушена весь час сидіти на дієті та робити вправи.

Serge Gainsbourg & Jane Birkin. #the2bandits #banditbabes

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...