RSS

Способи зробити життя простіше від Брюса Вілліса

2014-09-10 17:31:00
Способи зробити життя простіше від Брюса Вілліса -

Припиніть звинувачувати себе за незавершену роботу. Навчіться сприймати це нормально. Тому що якщо ви сьогодні не завершили розпочату справу, не думайте, що ви недостатньо гарні для цього.

Почніть бути чесним із самим собою і з оточуючими. Не обманюйте. Будьте вірними. Випромінюйте доброту. Чиніть правильно! Це менш складний шлях у житті. Чесність - ось суть вашого успіху. Якщо порушите це правило, ваше життя значно ускладниться. Продовжуйте робити те, що підказує вам ваше серце, і тоді життя буде легкою і приємною подорожжю.

 

Припиніть витрачати час і гроші на отримання максимуму з усього. Спробуйте зосередитися на якості. Висока якість завжди краще будь-якої кількості. Це стосується всього: ваших володінь, друзів і досвіду. Воістину «багатим» людям потрібно менше для щастя.

 

Припиніть проводити час з неприємними людьми. Почніть проводити час з приємними, розумними, цілеспрямованими людьми, вашими однодумцями. Взаємовідносини повинні вам допомагати, а не шкодити. Оточіть себе людьми, що володіють тими якостями, які ви прагнете здобути.

 

Вибирайте друзів, чиєю дружбою ви будете пишатися. Проводьте більше часу з тими, ким ви захоплюєтеся, які люблять і поважають вас, хто своєю присутністю роблять ваш день яскравіше. Життя занадто коротке, щоб проводити час з людьми, висмоктує з вас щастя. Коли ви позбавите себе від неприємного товариства, вам простіше буде стати самим собою.

 

А стати самим собою - це найпростіший спосіб прожити життя.

 

Завжди намагайтеся викладатися щосили. Якщо сьогодні ви все зробите найкращим чином, то, можливо, вже завтра виявіться там, де хочете бути. Навіщо викладатися менше, ніж на 100%? Життя занадто коротке, щоб прожити її нижче свого потенціалу. Якщо щось і варто зробити, то робити це потрібно в кращому вигляді.

 

 

Почніть витрачати менше часу на розмови про проблеми. Акцентуйте увагу на їх вирішенні. Тримайтеся подалі від людей, яким потрібна вічна драма, і не створюйте свою власну.

 

Є два варіанти: або ви опануєте проблемою, або вона опанує вами. Вибирайте. Коли ви звинувачуєте інших в тому, що відбувається з вами, то заперечуєте свою відповідальність. А це вказує на свідомий відмова від влади над цією частиною вашого життя.

 

Припиніть діяти, не маючи плану. Почніть планувати і працювати над своїми головними цілями. Напишіть список з 3-5 пунктів, де вкажіть ваші найважливіші цілі. Що для вас головне? Чим ви найбільше дорожите? Чим найбільше хочете займатися в житті?

 

Бути зайнятим і бути продуктивним - дві різні речі. Результат набагато важливіше, ніж знадобився час.

 

Якщо ви знайдете кращі способи виконання завдань, то зможете впорядкувати своє життя. А це зробити просто необхідно. Сконцентруйтеся на одній з систем (наприклад, системі збирання, виконання доручень, паперової роботи, електронної пошти і т.д.) і спробуйте спростити її, зробивши ефективніше і логічніше.

 

Припиніть захламлівать ваш простір. Почніть наводити порядок. Позбавтеся від непотрібних речей, а потім приведіть в порядок те, що залишилося. Безлад, присутній у вас в житті чи на роботі, може відволікати увагу і сприяти стресових ситуацій. Вільний простір - це як чисте полотно, доступний для використання і створення чогось прекрасного. Стати організованими і позбудьтеся від усього непотрібного, і ваше життя значно покращиться.

 

Обмежте час перебування на Facebook, ВКонтакте, Twitter та інших улюблених сайтах.

Припиніть зациклюватися на минулому. Почніть жити справжнім моментом. Коли ви почнете приділяти більше уваги справжньому, ви зможете спростити своє життя. Це допоможе вам бути в курсі всього, що відбувається.

 

Якщо хтось хоче бачити вас у своєму житті, він завжди знайде для вас місце. Вам не потрібно боротися за нього. Пам'ятайте, будь-хто може прийти у ваше життя і розповідати, як сильно вас любить. Але тільки особлива людина залишиться у вашому житті і покаже, як сильно любить вас. Так що зупиніться. Справжнє кохання варте того, щоб її почекати.

 

Відпустіть ненависть.

 

Перестаньте вести себе так, ніби ви все знаєте.

 

Почніть користуватися золотим правилом: якщо ви хочете любові, даруйте її. Якщо хочете друзів, будьте доброзичливим. Якщо жадаєте грошей, надавайте вигідні пропозиції. Це діє. Trust me.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...