RSS

Директор ППІ «Надія-2000» Олена Ругаль: виконуємо усі рекомендації санепідемслужби, щоб захистити пасажирів на маршрутах

2020-03-15 20:37:00
Директор ППІ «Надія-2000» Олена Ругаль: виконуємо усі рекомендації санепідемслужби, щоб захистити пасажирів на маршрутах -

 

 

Щоденно маршрутними автобусами в приміській зоні столиці користуються сотні тисяч людей. Обмежити ці перевезення у зв’язку із загрозою коронавірусу неможливо, бо це може привести до соціального колапсу. Разом з тим, запровадження безпекових заходів життєво необхідно, і має бути пріоритетом для всіх. Розуміючи, що салон під час руху є місцем підвищеного ризику для учасників руху – як пасажирів, так і водіїв, потрібен спеціальний план заходів, щоб максимально унеможливити розповсюдження інфекції.

Напередодні, згідно з введенням в дію плану протиепідемічних заходів, Управлінням інфраструктури Київської обласної державної адміністрації за підписом в.о. керівника управління Сергія Рибченка на адресу перевізників Київської області, було надіслано лист-припис з вимогою посилити заходи безпеки в зв’язку з поширенням вірусу 2019 n-COV.  Зокрема, була озвучена вимога посилити заходи дезінфекції салонів приміських автотранспортних пасажирських засобів (автобусів, маршрутних таксі).

Одним з перших автопідприємств Київщини, що відреагували на ситуацію, було ПП Інвалідів «Надія-2000», яке успішно працює на ринку перевезень з 1999 року, і наразі обслуговує маршрути Києво-Святошинського району. А саме, №№ 368, 369, 796, 805, 820 та інші.

Фейсбук-сторінка ПП: https://www.facebook.com/nadiya2000/

Як розповіла кореспонденту «Укрпрес-інфо» директор ПП Інвалідів «Надія-2000» Олена Ругаль,  як тільки  надійшов припис від ОДА, на підприємстві одразу зібрали оперативну нараду, під час якої окреслили план дій та розподілили обов’язки і відповідальність кожного працівника.

«Ми чітко усвідомили, що треба запровадити реальні кроки задля безпеки пасажирів, бо ми перевозимо багато людей, і  маємо подбати про їхній захист», -  повідомила керівник.

Нагадаємо, що 11 березня, в інтерв’ю порталу «Киев-Власть», новий очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін зокрема підкреслив, що обласна влада активно готується до протидії коронавірусу: http://kievvlast.com.ua/text/vasil-volodin-oblast-aktivno-gotuetsya-do-mozhlivogo-spalahu-koronavirusu

«Це дуже добре, коли обласне керівництво не боїться відповідальності та бере на себе функції кризового менеджера і координатора безпекових заходів.

Ми завжди були законослухняним та сумлінним підприємством, що дотримується усіх вимог та законів. Тому одразу відреагували на виклик часу і вжили необхідних заходів.

Неможливо, скажімо, зупинити маршрутне сполучення між Києвом та містечками навколо нього, як авіасполучення або навіть залізничний рух. Це б зупинило життя в столиці. Щоденно наші рейси доставляють у Київ тисячі робітників найбільш важливих та необхідних професій, від яких залежить життєдіяльність мегаполісу – це і працівники торгівлі, ремонтних, аварійних служб, харчових та енергетичних підприємств, установ охорони здоров’я, комунального сервісу, що забезпечують функціонування усіх служб великого міста.

Отже, питання обмеження рейсів не могло розглядатись в принципі. Але, зважаючи на ризик поширення епідемії коронавірусу через великий людський потік, треба було зробити все залежне від нас, щоб унеможливити та ускладнити ймовірне розповсюдження будь-якої вірусної інфекції.

Щоб бути обізнаними і готовими до несподіванок, ми приймаємо участь у регулярних нарадах з головним санітарним лікарем Києво-Святошинського району Ковнацьким Євгеном Миколайовичем. Під час цих нарад наші працівники отримують фахову інформацію та поради, як саме діяти у типових ситуаціях та якими засобами користуватись для ефективної протидії інфекції.

Тому ми закупили достатню кількість потрібних реагентів, таких як Дезамін та ін., і щоденно, в повній мірі обробляємо автобуси всіх наших маршрутів. Миються поручні, обеззаражуються місця для сидіння та інші поверхні.

Зауважу, що роботи з обробки рухомого складу проводять кваліфіковані фахівці санітарно-епідеміологічної служби Києво-Святошинського району. (на фото)

Більше фото заходів безпеки:  https://www.facebook.com/nadiya2000/posts/639159983593640

Також ми регулярно слідкуємо за станом здоров’я наших співробітників, водіїв  та їх близьких, а це більше 120 осіб (!), слідкуємо за їх самопочуттям. Також ведемо роз’яснювальну роботу серед пасажирів, і намагаємося оперативно вирішувати усі складні питання, що постають у цей непростий час», - прокоментувала ситуацію директор ППІ «Надія-2000».

Тож є впевненість, що підступний коронавірус отримає на Київщині гідну відсіч, а пасажирські перевезення на маршрутах Києво-Святошинського району будуть організовані із дотриманням усіх можливих заходів безпеки!

 

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...