RSS

CNN склала рейтинг 11 найкращих місць України, які неодмінно треба відвідати

2017-05-10 21:03:00
CNN склала рейтинг 11 найкращих місць України, які неодмінно треба відвідати -

Американська телекомпанія CNN склала рейтинг 11 кращих туристичних місць України.

 
"Україна - одна з найбільших країн Європи.
Яскраві міста, стародавні замки, приголомшлива сільська місцевість, різноманітність ландшафтів і доброзичливе ставлення - все це робить Україну особливим місцем. Відсутність масового туризму надає Україні чарівність і справжність, часто відсутнє в інших місцях.

Ось 11 місць, які радять відвідати американські журналісти, щоб закохатися у нашу країну:
 
Львів.
Старе місто славиться чудовими вузькими вуличками, прекрасними церквами, цікавими музеями і чарівною атмосферою. Львів відомий своїми кнайпами - місцевими пабами. Незалежно від сезону, місто популярне у українців, які приїздять сюди на вихідні відчути флюіди Старого міста
 
 
Чернівці
Місто, яке називають Маленьким Віднем за його австро-угорську архітектуру, - одна з перлин Західної України. Вражаюча будівля Чернівецького університету, яка знаходиться під захистом ЮНЕСКО, романтичні прогулянки і чарівні кафе у віденському стилі.
Любителі архітектури в стилі модерн можуть досліджувати елегантні фрески і красиві інтер'єри Чернівецького художнього музею.
 
Софіївський парк в Умані
Один з найбільш яскравих прикладів європейського садового дизайну початку 19-го століття, Софіївка є унікальною української природною пам'яткою.
Парк був заснований польським дворянином Станіс Потоцький, це був його подарунок на день народження коханої дружини Софії.
Мальовничий парк є домом для водоспадів, озер, статуй, фонтанів, старовинних гротів і штучних руїн, і є ідеальним місцем, щоб насолодитися прогулянкою в оточенні природної краси.
 
Київ
Золоті куполи чудових церков, довга і багата історія, еклектична архітектура і невпинність міського життя роблять Київ місцем, в якому неодмінно треба побувати всім туристам, які відвідують Україну.
Київ є одним з найвідоміших міст в Східній Європі і його визначні пам'ятки включають в себе два об'єкти всесвітньої спадщини ЮНЕСКО - Києво-Печерська Лавра (Печерська Лавра) і Софійський собор.
 
 
 
Мукачеве
 
Це чарівне місто в західній частині Закарпатської області має компактний старий центр, наповнений австро-угорськоюї архітектурою, а також вражаючий замок, який стоїть на сусідньому пагорбі.
 
Переяслав-Хмельницький
 
Переяслав-Хмельницький, який  часто називають містом музеїв, розташований приблизно в 85 кілометрах на північний захід від Києва. В місті знаходиться не менше 24 музеїв. Серед них Музей хліба, Музей рушника, Музей космонавтики і Музей українського національного костюму.
Але найбільш вражаючим з них є великий Музей народної архітектури та побуту - музей просто неба, в якому експонуються унікальні об'єкти з давніх часів до початку 20-го століття.
 
 
 
Харків
Колись столиця, зараз друге за кількістю мешканців місто України, Харків - місто студентів, де вирує клубне життя. Тут достатньо музеїв і пам'яток культури, що робить Харків цікавим для відвідування. Площа Свободи є одною з найбільших площ в Європі.
 
 
Чернігів
Чернігів - одне з найстаріших міст України, колись був процвітаючим і важливим центром середньовічної Русі, першої східнослов'янської держави.
Вас вразять унікальні приклади середньовічної слов'янської церковної архітектури, одна з найстаріших церков в Україні - Преображенський собор, який був збудований в 11-м столітті,  з приголомшливими фресками і старовинними інтер'єрами.
В Чернігові знаходиться третина всіх історичних пам'яток Східної Європи періоду до монгольської навали.
 
Одесса
Найбільший морський порт і торговий центр з красивою історичною частиню міста, Одеса має безліч скарбів, що чекають свого відкриття.
Центральна частина міста насичена визначними пам'ятками, в той час як любителі архітектури можуть помилуватися прекрасними палацами і унікальним поєднанням архітектурних стилів.
Для любителів моря Одеса пропонує кілометри пляжів Чорного моря і безліч розваг протягом дня і ночі.
 
Ужгород
Це маленьке місто прямо на кордоні зі Словаччиною протягом останніх 100 років належало п'яти різним країнам.
Його історію можна прослідкувати у центральному районі Ужгорода, де ви знайдете чеські будівлі поруч з класичними угорськими особняками або російські православні церкви що знаходяться в безпосередній близькості до католицьких і греко-католицьких храмів.
Ужгород є живим центром Закарпатської області, воротами в Карпатські гори, куди легко дістатися з основних центральних міст Європи.
 
Кам'янець-Подільський
Феєричні краєвиди і затишне старе місто - Кам'янець-Подільський вартий вашого відвідування.
В цьому невеликому містечку в західній частині країни знаходиться одна з найбільш захоплюючих фортець у Східній Європі. Вона велично постає на острові, оточеному каньйоном і річкою Смотрич. Крім замку, Кам'янець-Подільський відомий фестивалем повітряних куль, який зазвичай проводиться в кінці весни.
 
 
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...