RSS

10 кроків до мети. Як правильно досягати

2015-05-15 02:48:00
10 кроків до мети. Як правильно досягати -
Щоб зрозуміти свою справжню мету і досягти її, потрібні колосальні зусилля і час. У когось це може зайняти кілька місяців, у когось - кілька років, а комусь і цілого життя буде мало! Але є ряд універсальних правил, які гарантовано допоможуть Вам наблизити цей щасливий мить.
 
1. Записуйте мета на папері. Існує думка, що поки вона не записана, її не існує. Причому вкрай важливо, щоб Ви не набрали її на комп'ютері, чи не записали в менеджер завдань на телефоні, а саме записали власноруч в блокноті.
 
2. Сформулюйте конкретну, а не абстрактну мету. Сфокусуйтеся і чітко уявіть, чого Ви хочете досягти, ставлячи питання і відповідаючи на них: що, де, коли і яким чином. Неможливо зрозуміти, як дійти до місця, не знаючи, куди йдеш.
 
 
 
3. Поставте собі дедлайн, а краще пообіцяйте комусь із близьких досягти Вашої мети до певного терміну. Так у Вас не залишиться вибору, окрім як виконати дану обіцянку.
 
4. Подумайте про користь від досягнутої мети. Ймовірно, її втілення зробить щасливішим не тільки Ваше життя, а й життя Ваших близьких. А у Вас з'явиться додатковий стимул і мотивація до дії.
 
5. Розбийте велику мету на кілька маленьких. Поетапно виконуйте підзадачі. Погодьтеся, спочатку завдання підкорити Еверест здається практично неможливою. Але якщо розбити її на окремі кроки, то вона стає цілком досяжною.
 
 
6. Візьміть на себе повну відповідальність за свої думки, слова і вчинки. Все, що ми маємо в цьому житті - лише віддзеркалення нас самих.
 
7. Пам'ятайте про результат, але не забувайте про процес. Намагайтеся пам'ятати, що наближення заповітної мети - вже найбільше досягнення. Отримуйте задоволення від кожного кроку, що наближає Вас до мрії.
 
8. Створіть чітку картинку, образ себе в майбутньому, в якому Ви вже досягли своєї істинної мети. Зафіксуйте його і згадуйте кожен раз, коли Вам захочеться здатися або звернути з істинного шляху.
 
 
 
9. Намагайтеся позбутися від усього зайвого, що віддаляє Вас від кінцевого результату. Це стосується особистого життя, ділової сфери, оточення. Скиньте зайвий баласт, і Вам буде легше йти.
 
10. Розвивайтеся духовно. Приділяйте хоча б 7-10 хвилин в день медитації або інший духовній практиці. Так Вам буде набагато простіше зрозуміти себе і знайти шлях до свого серця.
 
Якою б не була Ваша мета, пам'ятайте, що головне, щоб вона йшла від серця. І тоді сам Всесвіт дасть Вам сили і можливості для її досягнення. Слідуйте за своїм серцем і дійте без страху і сумнівів.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...