RSS

У прифронтових містах роздадуть 12 мільйонів безкоштовних продуктових наборів

2022-04-06 10:28:00
У прифронтових містах роздадуть 12 мільйонів безкоштовних продуктових наборів -
В Україні сформують 12 мільйонів безкоштовних наборів з продуктами та засобами гігієни для жителів прифронтових міст, на даний час уже роздали 200 тисяч таких наборів.
 

Як передає Укрінформ, про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступного слова на засіданні уряду.

"Продовольча безпека. Розпочалася програма безкоштовної роздачі продуктових наборів у прифронтових містах. Майже 200 тисяч таких наборів із продуктами та засобами гігієни вже роздали. Найбільше в Донецькій, Харківській та Київській областях. Усього сформуємо майже 12 млн таких наборів", - сказав Шмигаль.

Він зауважив, що держава вже закупила 133 тисячі тонн продовольства на майже 4 млрд грн.

"Купуємо все по максимуму в українських виробників. Завантажуємо українські підприємства замовленнями. Усім максимально допомагаємо. Продовольчі мережі сьогодні фактично стали об’єктами критичної інфраструктури. Уряд тісно співпрацює з такими мережами, аби в усіх містах і селах були продукти харчування, соціальні товари та речі першої необхідності", - сказав Шмигаль.

Глава уряду висловив подяку військовим, які боронять нас та виганяють ворога з української землі.

"Зробимо все, аби наші сили оборони відчували, що тил захищений, а армія забезпечена всім необхідним. Уряд разом з усією країною продовжує працювати та будувати нову економіку великої війни", - сказав Шмигаль.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...