RSS

Швейцарія погодилася представляти інтереси України у рф

2022-08-11 12:09:00
Швейцарія погодилася представляти інтереси України у рф -
Україна та Швейцарія завершили переговори про можливість представництва українських інтересів у росії після розриву дипломатичних відносин.

 

Про це в коментарі «Європейській правді» повідомив керівник пресслужби міністерства закордонних справ Швейцарії Мікель Штайнер, передає Укрінформ.

«Україна попросила, щоби Швейцарія взяла на себе мандат покровительства для неї в росії. Відповідні переговори були завершені. Для того, щоб мандат покровительства набув чинності, все ще потрібна згода росії», – зазначив він.

Покровительством у дипломатії називають практику, за якої третя держава призначається іншою державою для представлення своїх інтересів у певній іншій державі. Така третя держава має назву «держави-покровительки».

 

Окрім того, представник швейцарського МЗС нагадав, що країна активно пропонувала свої «добрі послуги» на початку війни, зокрема майданчика для переговорів та їхньої професійної підтримки.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...