RSS

З липня по вересень 2020-го продажі ТВ-панелей у світі досягли історичного максимуму

2020-11-24 17:10:00
З липня по вересень 2020-го продажі ТВ-панелей у світі досягли історичного максимуму -

Аналітики відзначають, що такі високі показники раніше ніколи не фіксувалися. І також додають, що в минулому кварталі ТВ-панелей було продано на 38,8% менше. Що стосується минулого року, то в третьому кварталі 2019-го у світі продали телевізорів на 12,9% менше.

Попит на смарт-телевізори зріс на 20% у США і Канаді. Аналітики це пов’язують з продовженням карантинних заходів. Також експерти впевнені, що настільки сильний сплеск продажів обумовлений запізнілим відвантаженням телевізорів, адже багато замовників не отримали їх вчасно з-за негативного впливу пандемії на роботу магазинів.

Рекордсменом серед виробників стала компанія TCL, поставки якої зросли на 52,7% (порівняно з третім кварталом 2019 року).

На другому місці опинилася Samsung - наростивши поставки на 36,4%.

І замикає трійку лідерів LG зі своїми +6,7%.

 

Представники компаній Samsung і LG заявили, що зростання поставок ТБ-пристроїв, безсумнівно, вплине на збільшення прибутку в третьому кварталі. Однак згідно з даними телеканалу CNBC, в третьому кварталі доходи Samsung забезпечили не телевізори, а смартфони і модулі пам’яті.

А новинне агентство Yonhap стверджує, що LG вийшла в плюс в третьому кварталі завдяки скороченню витрат мобільного підрозділу.

У TrendForce прогнозують, що сумарно за цей рік кількість проданих ТВ-панелей така ж, як і в минулому році, або навіть трохи нижче.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Nokia представила лінійку найбільш доступних смарт-телевізорів.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...