RSS

Суд Іспанії розгляне справу Шакіри

2019-02-27 08:27:00
Суд Іспанії розгляне справу Шакіри -
 
Шакіра постане перед іспанським судом за ухилення від сплати податків. Вона повинна державі - ні багато ні мало - 14,5 мільйона євро. Ніякої «знижки» на зоряний статус артистці, звичайно ж, не роблять, і вже оголошена дата першого засідання. Воно відбудеться 12 червня, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Новини Ю.
 
За даними податкової служби, 42-річна співачка приховувала, що перебувала в Іспанії з 2011-го по 2014 роки. Згідно з документами, Шакіра проживала на Багамських островах, але проводила багато часу в Барселоні разом з іспанським футболістом Жераром Піке, своїм чоловіком і батьком двох синів.
 
На облік в податкові органи Іспанії співачка встала лише в 2015 році, але за законами країни кожен, хто знаходиться в Іспанії більше півроку, стає податковим резидентом. Суд розгляне шість епізодів, інкримінованих зірці. Мова йде не тільки про несплату прибуткового податку і податку на майно: також в прокуратурі повідомили, що Шакіра приховувала зароблені гроші за допомогою фірм, які зареєстровані в офшорних зонах: в Панамі, на Кайманових і Віргінських островах.
 
 
Представники артистки раніше заперечували її вину. «Це повністю наклепницька кампанія. Шакіру використовують як цапа відбувайла, щоб залякати інших платників податків », - говорили вони. Однак суддя пропустив цю заяву повз вуха.
 
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...