RSS

Румунію відсторонили від участі в "Євробаченні" через борги національного телеканалу

2016-04-23 16:29:00
Румунію відсторонили від участі в -
Румунія не зможе брати участь в музичному конкурсі "Євробачення", оскільки румунська телемовна корпорація TVR не погасила борг перед організаторами конкурсу в розмірі 16,5 млн швейцарських франків (14,5 млн євро). Румунський співак Овідіу Антон повинен був виступити у другому півфіналі.
 
На сайті конкурсу зазначено, що TVR також позбудеться доступу до сервісів Європейської мовної спілки, в тому числі Eurovision News і Sports News Exchanges.
 
"На жаль, ми змушені прийняти такі заходи. Ми дуже розчаровані тим, що уряд Румунії не відповіло на зусилля, які ми доклали, щоб вирішити це питання", - переводить заяву гендиректора організації Інгрід Дельтенр.
 
 
 
 
 
 
 
Співак Сергій Лазарєв, який буде представляти Росію на "Євробаченні -2016" в Стокгольмі, припустив, що Овідіу Антон міг би виступити на заході в якості гостя. "Коли є так багато не пов'язаних з музикою речей, здатних вплинути на артиста, я можу сказати тільки одне - це несправедливо. Думаю, найменше, що можна зробити, - це запросити румунського учасника виступити в фіналі" Євробачення "в якості гостя, віддаючи данину поваги його зусиллям ", - написав він у Instagram.
 
Лазарєв на "Євробаченні 2016" виступить з піснею "You are the only one", кліп на неї зібрав на YouTube більше трьох мільйонів переглядів. Конкурс виконавців пройде в Стокгольмі з 10 по 14 травня.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...