RSS

Роберт Дауні-молодший зніметься в новій версії «Людини-павука»

2016-04-23 09:36:00
Роберт Дауні-молодший зніметься в новій версії «Людини-павука» -
Роберт Дауні-молодший зніметься в новій версії «Людини-павука», повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на джерела. Актор знову зіграє Залізної людини (Тоні Старк), незважаючи на те, що раніше відмовлявся від цієї ролі.
 
Стрічку планують випустити в липні 2017 року, а зйомки почнуться цієї весни.
 
Студія Marvel поки не підтвердила цю інформацію. Зараз з Дауні-молодшим укладені контракти на зйомки ще в двох продовженнях «Месників». У сольних фільмах про Залізній людині він брати участь вже не буде.
 
У «Людині-павуку» актор приєднається до Того Холленді, який виконає головну роль. Режисер Джонатан Уоттс розповів, що Пітеру Паркеру буде 15 років. Сюжет, за його словами, зосередиться на труднощі дорослішання.
 
Супергерой Людина-павук створений авторами коміксів Marvel, але права на їх екранізацію належали компанії Sony Pictures, яка вже випустила п'ять повнометражних кінострічок: три з Тобі Магуайром в головній ролі, два - з Ендрю Гарфілдом. У лютому Marvel і Sony вдалося домовитися про спільне виробництво нових картин про пригоди супергероя, а також про його участь у франшизі «Месники».
 
Дауні-молодший зіграв Залізну людину в шести фільмах: трьох сольних, двох «Месники» і в «Першому меснику: Протистояння».

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...