RSS

Мисливець без Білосніжки жив довго і щасливо

2016-04-23 08:01:00
Мисливець без Білосніжки жив довго і щасливо -
Режисер Седрік Ніколя-Троян зняв красиву казку-фентезі
Зазвичай сиквели масштабних голлівудських картин виходять слабкіше стартової частини, але вже вийшла в прокат «Білосніжка і мисливець 2» стала щасливим винятком. Перший фільм був настільки невдалим, що гірше зробити було складно. Крім того, творці сиквела рішуче відійшли від першоджерела і зняли оригінальну історію.
 
Білосніжки тут немає зовсім. У центрі уваги - мисливець Ерік у виконанні Кріса Хемсворта і історія його життя, доведена до моменту протистояння з королевою-мачухою. Хемсворт непогано попрацював над образом: тепер Ерік вміє не тільки рубати ворогів і кидати пронизливі погляди, але ще й усміхатися - серце його не чуже романтиці.
 
Нова «Білосніжка» - красива фентезі-казка з приголомшливими костюмами. І нічого більше - сюжет укладається в канонічне «і жили вони довго і щасливо». Головне досягнення тут - три героїні, три роботи чудових актрис: Джесіки Чейстейн, Емілі Блант і Шарліз Терон. А також вражаючі візуальні ефекти від режисера Седріка Ніколя-Трояна, який змінив в режисерському кріслі Руперта Сандерса.
 
Ставка на картинку і жінок виявилася виграшною. Темна королева у виконанні Шарліз Терон і її молодша сестра (Емілі Блант) вже самі по собі коштують того, щоб на них подивитися. Обидві - неординарні актриси, що мають багаж різнопланових ролей, хоча тут від них була потрібна в основному краса, старанно підкреслена розкішними костюмами і казковим антуражем.
 
Королева Терон - цілісний образ, в якому є тільки одна фарба: жага влади. Фрея (Блант) складніше - обдурена жінка, яка втратила віру в любов і заморозила всі свої емоції, а той, хто не відчуває жодних почуттів, не здатний і страждати від болю.
 
Застаріла любов-ворожнеча сестер стосується і Еріка, і його коханої Сари (Честейн). Сара, як і Ерік, мисливиця, войовниця з війська Фрей. За законами Північного королівства їй любити не можна, непослух карається смертю. Проте заборони завжди зміцнюють почуття закоханих. Примхлива всевладна любов вибирає не тих, хто її заслужив, а тих, кому пощастило. В цьому і полягає нехитрий посил картини: без любові навіть королівське могутність - порожнеча і тлін.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...