RSS

Дізнавшись про критику, продюсер Led Zeppelin запитав, хто такий Юрій Лоза

2016-04-23 14:33:00
Дізнавшись про критику, продюсер Led Zeppelin запитав, хто такий Юрій Лоза -
Продюсеру Джиммі Дугласу, який працював з легендарними групами Led Zeppelin і The Rolling Stones (володар двох премій "Греммі") поставили запитання: чи знає він про критику, яку нещодавно на адресу цих груп і їх музикантів висловив російський музикант Юрій Лоза?
В інтерв'ю ЗМІ Лоза розійшовся і взагалі поставив під сумніви співпрацю Дугласа з легендами рок-музики. "Хто такий Дуглас, якщо він не вміє користуватися Інтернетом?" - Ображено запитав Юрій. За словами виконавця, популярність продюсера перебільшена, і він міг не працювати з Led Zeppelin і The Rolling Stones. Також Лоза додав, що Дуглас, швидше за все, приносив пиво Міку Джаггеру, називаючи це співпрацею.
Юрій вважає, що продюсер міг би і запропонувати вокалісту The Rolling Stones заспівати дуетом з російським виконавцем. Лоза впевнений, що після цього популярність Міка Джаггера зросла б.
 
Дуглас запитав у журналістів, що саме він сказав про творчість легендарних рок-груп, а потім поцікавився: "Хто такий містер Лоза і скільки йому років?"
Продюсер зазначив, що The Rolling Stones "виконали величезний шлях в своїй кар'єрі і те, чим зараз є їхня музика, - щось якісно інше порівняно з початком їх музичного шляху і першими альбомами". Те ж саме, за словами Дугласа, стосується і музикантів Led Zeppelin.
"Ці хлопці виконали величезний шлях в своїй музиці. Досить цікаві звинувачення, але я змушений з ними не погодитися", - сказав продюсер легендарних груп.
Російський музикант, зі свого боку, в коментарі радіостанції "Говорить Москва" припустив, що, мабуть, "товаришеві Дугласу ніхто толком не пояснив, що сказав Лоза".
При цьому, на його думку, можна було б організувати спільний виступ з Міком Джаггером. Наприклад, Лоза заспівав би "Satisfaction". А Джаггер - хіт Лози про "маленький пліт".
Раніше російський музикант Юрій Лоза висловив свою думку про те, що людям певного віку дорога музика цих груп як спогад про їх молодості, але при цьому розкритикував професійний рівень музикантів.
За його словами, музиканти The Rolling Stones "жодного разу в житті гітари не налаштували", лідер колективу Мік Джаггер "жодного разу не потрапив в ноту", а 80 відсотків з того, що проспівано Led Zeppelin, "слухати неможливо, тому що це зіграно і проспівано погано ".
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...