RSS

Дитина в одностатевий шлюб

2016-04-26 10:58:00
Дитина в одностатевий шлюб -

Американець Гордон Лейк і іспанець Мануель Сантос виграли суд по опікунству в сурогатної матері з Таїланду. Як повідомляє Daily Mail, жінка вирішила залишити новонароджену Кармен собі, дізнавшись про орієнтацію майбутніх батьків, проте ті стали домагатися свого права на виховання дівчинки через суд.

Щоб брати активну участь в процесі, гей-пара переселилася в Бангкок на довгих 16 місяців, поки тривав розгляд. Адвокати заявників зазначають, що вирішальну роль для винесення рішення зіграв той факт, що Гордон Лейк є біологічним батьком дівчинки, отже, має рівні права з її матір'ю, яка була готова розлучитися з маленькою Кармен за винагороду.

Варто відзначити, що гей-пара виховувала дівчинку з самого її народження, в тому числі і в період довгого судового процесу. Однак без дозволу біологічної матері чоловіка не могли вивезти Кармен в Іспанію, де планують жити далі. До слова, Кармен - не єдина дитина в цій нетрадиційної сім'ї. У липні 2015 року сурогатна мати з Індії народила Мануелю і Гордону хлопчика Альваро.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...