RSS

Австралійське містечко Вестбьюрі біля Лонсестоном в Тасманії, "захопили" павуки

2016-06-11 08:29:00
Австралійське містечко Вестбьюрі біля Лонсестоном в Тасманії, -
Австралійський містечко Вестбьюрі біля Лонсестоном в Тасманії, "захопили" павуки. Регіон ще не встиг оговтатися від повені, як у жителів з'явилася нова надзвичайна проблема - дерева і кущі перетинали павутиною мільйони маленьких павуків, передає місцеве видання The Age.
 
За словами експерта з арахнології Грегхема Міледжа, павуки, рятуючись від повені, використовували явище, відоме як повітроплавання. Це відбувається тоді, коли крихітні павучки викидають шовкові нитки і ловлять ними повітряні потоки. "Люди не усвідомлюють, як навколо багато павуків, поки не побачать щось подібне до такого явища", - пояснив Міледж, коментуючи досить екстремальні фото. "Такі масові" повітроплавні інциденти "часто пов'язані з конкретними умовами навколишнього середовища, наприклад, повінню, від якого страждає Тасманія. Я вважаю, що павуки лише намагалися втекти від води", - додав експерт. Нагадаємо, що раніше в Великобританії 22-річний Деклан Кінг придбав в супермаркеті упаковку бананів, в якій раптово виявив сотню павуків. За його словами, продавці в супермаркеті не були стурбовані тим, що в їх продукції є ці дрібні хижаки. Вони навіть не перевірили інші пакети.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...