RSS

60-річна бабця витатуювала собі нову зачіску

2012-12-06 11:27:00
60-річна бабця витатуювала собі нову зачіску -

60-річна бабця витатуювала собі нову зачіску.

Але вона знайшла оригінальний спосіб вирішити свою проблему – замість колишньої шевелюри намалювала собі нову. По допомогу вона звернулася в найближчий тату-салон, де у незвичайне бажанням дами спочатку не повірили, зате потім із задоволенням виконали замовлення.

За словами жінки, зробити малюнок її надихнуло фото в Інтернеті, на якому лиса дівчина постає з татуйованою головою. Вона роздрукувала картинку і відправилася на пошуки відповідного майстра. Жінці не відразу вдалося здійснити задум: в дух тату-салонах її прохання визнали безглуздим і відмовилися допомогти, і тільки в третьому до бабусі поставилися серйозно. Тепер голову Енн Макдоналд теж покриває чорно-білий малюнок з квіткових мотивів, який, треба визнати, сам по собі досить симпатичний. Виготовлення татуювання зайняло 12 годин.

Робота обійшлася бабусі в 720 доларів, але, за її словами, вона того варта. Завдяки цьому несподівано для себе самої вона стала справжньою знаменитістю в Інтернеті. Енн заявила, що татуювання змінило її життя, і тепер вона щаслива, як ніколи.

Теги: тату

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...