RSS

Сьогодні на Пейзажній алеї перший віце-прем’єр-міністр України С.Арбузов та голова КМДА О.Попов відкриють новий арт-об’єкт

2013-01-14 12:06:00
Сьогодні на Пейзажній алеї перший віце-прем’єр-міністр України С.Арбузов та голова КМДА О.Попов відкриють новий арт-об’єкт -

Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов та голова КМДА Олександр Попов візьмуть участь у відкритті нового арт-об’єкту на Пейзажній алеї, який має назву "Дитячий арт-парк "Пейзажка: два світи". Про це УНН повідомили в прес-службі КМДА.

Головним мотивом арт-об'єкту стало створення нового типу дитячого арт-простору, що має не тільки розважальний характер, а й пізнавально-соціальний. В ігровій алегоричній формі нова скульптура демонструватиме дітям ставлення громадян до сплати податків.

Арт-об'єкт творений за ініціативи Національного банку України та за підтримки голови Київської міської державної адміністрації.

У життя проект втілили архітектори Федор Баландін і Костянтин Скритуцький.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...