RSS

Скандал про російську "няню-монстра" став номером один в інтернеті

2013-01-28 10:17:00
Скандал про російську -

Батьки ризикують залишити свою дитину на "няню-монстра".

Гучний скандал, пов'язаний із дітьми просочився цього тижня в інтернет. Відео няні-монстра в мережі вивісила російська сім'я, йдеться в сюжеті ТСН-Тижня. Монстром жінку, якій довірили свою дворічну донечку, назвали самі батьки після того, як побачили, що ця няня робить із їхньою дитиною.

На відео, яке було зняте прихованою камерою в одному з московських будинків, видно, як няня б'є дівчинку і кричить на неї, змушуючи її поїсти. Після того, як ролик подивилися в інтернеті, це викликало хвилю коментарів, а батьки почали хапатися за серце.

Сама ж няня після викриття з'являлася на популярних російських ток-шоу і переконувала, що вона до таких дій вдалася вперше. Проте, як пояснила психолог Ілонна Рашковська, маленька Саша звикла до таких методів виховання. "Вона не робила ніяких дій на свій захист, вона мовчки встала і пішла.

Якщо б дитину перший раз таким чином спонукали до дії, вона б і плакала, і кричала, була б якась істерика", - констатує психолог. Вона також наголосила, що зараз дівчинка не може відповісти на знущання, але його наслідки можуть вилізти багато років потому. Зазначимо, що цей випадок не є поодиноким.

Батьки викладають в мережу чималу кількість схожих відеозаписів. Вони це роблять, аби виставити няню в дурному світлі і щоб та більше не змогла отримати роботу. Проте, як пояснюють фахівці, записи з прихованих камер – поза законом.



Джерело: ТСН
Теги: дети, няня

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...