RSS

"Регіоналу" заборонили отруювати річку на Черкащині

2012-10-25 00:32:00
-

Прокуратура Черкаської області відреагувала на забруднення річки Тальянки в місті Тальне  стічними водами місцевого цукрозаводу. Було встановлено, що 3 жовтня у пробах води, взятих із річки Тальянки місцевою санітарною станцією було виявлено значне перевищення аміаку та повну відсутність кисню. Покарані посадові особи санстанції, які не вжили заходів по визначенню джерела забруднення. На вимогу прокуратури санітарних лікарів уперше за два роки впустили на територію цукрового заводу.

В результаті повторного обстеження встановлено, що відтепер цукрозавод скидає стічні води у спеціальні відстійники. Річка Тальянка більше не забруднюється, пише Газета по-українськи.

Раніше 189 жителів Тального і району написали відкритого листа президенту України, в якому просили вжити заходів до власника заводу депутата-регіонала Геннадія Бобова. Мовляв, він "користуючись  повною  безкарністю з  боку  правоохоронних  органів  і  контролюючих  державних  структур  цілодобово,  а  в нічний  час  в  особливо  великих  об'ємах,  здійснював  скиди  сильно отруйної,   смердючої  рідини  в  річку  Тальянку".

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...