RSS

Народився в сорочці. У Києві чоловік вижив після стрибка з мосту Метро

2019-01-21 13:47:00
Народився в сорочці. У Києві чоловік вижив після стрибка з мосту Метро -
У Києві чоловік 1990 року народження стрибнув з моста Метро, ​​намагаючись звести рахунки з життям. Про це повідомляє Інформатор.
 
Самогубця помітили очевидці, коли він перелазив через перила шляхопроводу на з'їзді з моста в бік Набережного шосе, і викликали поліцію. Екіпаж патрульної поліції прибув на місце події близько 19:00, проте на огородженні моста висіла лише куртка (в ній знаходився паспорт та телефон). Чоловіки на мосту вже не було.
 
Патрульні викликали до місця інциденту рятувальників і почали самостійно обстежувати прилеглу територію. Коли поліцейські спустилися на набережну, то побачили, як чоловік вилазить з води.
 
Його посадили в машину, щоб він зігрівся, і викликали медиків. Чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, своє бажання звести рахунки з життям пояснив сімейними труднощами - сваркою з матір'ю і дівчиною.
 
Він розповів, що перед стрибком зателефонував товаришу і попросив віддати борг матері. Після огляду медики констатували, що чоловік зовсім не постраждав. Самогубця-невдаху передали родичам, які забрали його додому.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...