RSS

В архіві Корсуня десять діб порпалися невідомі. Існує вірогідність виготовлення комплекту виборчих документів і печаток для фальшування результатів виборів до ВР 2014

2014-10-18 20:44:00
В архіві Корсуня десять діб порпалися невідомі. Існує вірогідність виготовлення комплекту виборчих документів і печаток для фальшування результатів виборів до ВР 2014 -

В архіві Корсуня десять діб порпалися невідомі. Існує вірогідність виготовлення комплекту виборчих документів і печаток для фальшування результатів.

“За розпорядженням керівництва - Анатолія Івашкевича – колишнього голови районної адміністрації, та Володимира Рябошапко голови райради, була запроваджена перевірка нібито належності стану і умов зберігання виборчої документації – результатів виборів у народні депутати України по 196 виборчому округу. - Про це сповістила завідуюча державним трудовим архівом Корсунь-Шевченківського Інна Пономаренко”.

Як з’ясувалося, так звана перевірка була проведена ще за рік до подій, які призвели до виступів на Майдані, кажуть очевидці. Заходи з перевірки архиву носили втаємничений характер, бо у сховище, де зберігаються картонні скрині з бюлетенями не пустили керівництво архіву.

Протягом тижня невідомі в районі люди приїздили на машинах з київськими та черкаськими номерами. Вони спускалися в підвальне приміщення архіву по спеціальному входу, вхід з будівлі був заблокований. На підступах виставлена охорона. Які саме заходи і дії впроводжувалися – досі невідомо. Відомо лише, що “перевіряючі” забезпечили себе джерелом додаткового електропостачання, вносили і виносили з архіву цінне обладнання.

Дії відбувалися за підтримки губернатора Тулуба, який зараз "знаходиться у бігах". В області пам'ятають, що його підлеглі, колишні керівники районних, селищних адміністрацій потребують люстрації. Саме ці люди наймали "тітушек" для побиття людей в Києві, організовували вбивствва журналістів. На сьогодні дехто з них - є керівниками передвиборчих штабів регіонала Генадія Бобова.

На сьогодні прихильники колишніх регіоналів почуваються впевнено. Чи не через "перевірку" печаток і бюлетеней в архіві вони задоволено потирають руки і відкрито кажуть: "Бобов - наш депутат, а ми при ньому - слуги народу"? Мабуть вони мають рацію, вважаючи, що в державі нічого не змінилося і маючи готові протоколи лише чекають часу, щоб показати "справжні" голоси за Бобова.

Державні органи влади коментувати “перевірку” відмовилися. Усі скрині на місці і мають зберігатися 5 років згідно з положенням діючого законодавства. Проте експерти громадських організацій, колишні працівники служби безпеки стверджують, що маючи примірники підписів і печаток – створити “двійники” виборчої документації можна за декілька днів.

Зазвичай втрачені печатки відновлюють без проблем на тому ж обладнанні, на якому виготовляють державні печатки для виборчих дільниць. Тому встановити ідентичність і “справжність” печатки на сто відстоків не можуть навіть кримінілісти.

Як відомо на виборах 2012 року в Верховну Раду по 196 виборчому округу пройшов Генадій Бобов, колишній учасник голосування за пакет “диктаторських законів” 16 січня 2014 року, член Партії регіонів. Цю фігуру виброці 196 округу вважають найбільш схильною до фальсіфікацій. Тому що реальний рейтинг “регіоналів” на черкащині стрімить до нульової позначки. Але розбагатілі за часів Януковича регіонали досі мають грошовий та адміністративний ресурс для тиску і фальсіфікацій.

Також громадські утворення самооборони в Корсуні, мають інформацію про злочинні “договорняки” між деякими кандидатами колись провладних партій про допомогу один одному під час і після виборів. Наприклад, кажуть, що на минулих виборах представник "Батьківщини" Олександр Сингаєвський продав голоси свооїх виборців Генадію Бобову за 15 млн. гривень. Що і дало змогу перемогти “регіоналам” на Черкащині в 2012 році.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...