RSS

ЦВК прийняла всі протоколи, серед них документи скандального округу № 223

2012-11-10 00:57:00
ЦВК прийняла всі протоколи, серед них документи скандального округу № 223 -

Центральна виборча комісія прийняла протоколи з усіх окружних комісій, у тому числі і зі скандального округу № 223 у Києві, повідомляє відомство.

Заступник голови ЦВК Андрій Магера підкреслив, що документи були прийняті в належному стані і з підписами членів виборчої комісії. Також він зауважив, що у Центрвиборчкому не було іншого вибору, окрім як визнати неможливим встановити результати в окрузі № 223. У тому числі, результати неможливо визнати через тиск на деяких учасників виборчого процесу та на членів комісії.

Водночас чиновник повідомив, що перерахунок голосів був проведений частково, оскільки комісія припинила роботу, після того, як стала зрозуміла перемога самовисуванця Пилипишина. Кандидат від Свободи Левченко підкреслив, що хоч і за документами Пилипишин обігнав його на 400 голосів, більше 1400 бюлетенів були знищені.

Крім того, самовисуванець звинуватив соратників опозиціонера у створенні проблем у роботі комісії та тиску на працівників окружкому. За його словами, немає ніяких рішень судів, які б могли підтвердити слова свободівця.

Як повідомлялося, всеукраїнське об'єднання Свобода закликає Центрвиборчком встановити результати виборів в одномандатному окрузі № 223 у Києві за первинними протоколами дільничних комісій.

Нагадаємо, що за результатами підрахунку 100% протоколів в окрузі № 223 (Шевченківський район Києва) самовисуванець Віктор Пилипишин переміг кандидата від ВО Свобода Юрія Левченка, хоча раніше в цьому окрузі лідерство тримав Левченко.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...