RSS

США кваплять Україну з призначенням нового Кабміну

2016-04-12 09:58:00
США кваплять Україну з призначенням нового Кабміну -
 
Новий уряд повинен бути прихильний реалізації необхідних реформ, заявив представник Держдепу
Верховна Рада України повинна якомога швидше сформувати новий Кабінет міністрів для продовження проведення реформ. Про це заявив представник Державного департаменту США Марк Тонер, передає прес-служба посольства США в Україні.
"Я б сказав, в більш широкому сенсі, ми вважаємо, що важливо, щоб Рада якнайшвидше затвердила новий склад Кабінету міністрів, який буде прихильний реалізації необхідних реформ, зокрема тих, які рекомендує МВФ, Міжнародний валютний фонд, а також Європейський Союз ", - сказав він на прес-брифінгу в Державному департаменті США.
Тонер додав, що в США вірять у здатність уряду України провести необхідні реформи.
"Ми віримо, що воно виконує і буде і надалі виконувати Мінські угоди, і це дійсно спільна відповідальність президента України, прем'єр-міністра, а також всіх в уряді - відкласти в сторону свої розбіжності і зосередитися на реформах, яких вимагають українці", - сказав представник Держдепу.
Крім того, в Держдепартаменті подякували прем'єр-міністра Арсенія Яценюка "за його невтомні зусилля протягом насправді історичного часу, як ми всі знаємо, для України і українського народу".
"Ми також вітаємо його намір і надалі брати участь в процесі проведення необхідних економічних реформ, необхідних політичних реформ для забезпечення стабільності і процвітання України в майбутньому, а також її територіальної цілісності", - зазначив Тонер.
Нагадаємо, що новий склад українського уряду може бути призначений вже сьогодні.
Як повідомлялося, в неділю, 10 квітня, Арсеній Яценюк заявив, що подає у відставку з поста прем'єр-міністра.
 
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...