RSS

Розблокування Ради провалилося, регіонали передумали і йдуть

2013-02-20 14:18:00
Розблокування Ради провалилося, регіонали передумали і йдуть -

Депутати від фракцій Партії регіонів і Компартії покинули зал пленарних засідань Верховної Ради.

Близько 13:00 голова ПР Олександр Єфремов провів чергову нараду в сесійній залі з депутатами фракцій, і через якийсь час після цього парламентарії вийняли свої картки для голосування з пультів електронної системи "Рада" і почали залишати сесійний зал.

 Фракція КПУ також проводила нараду на чолі з першим заступником голови парламенту Ігорем Калєтніком.

Вони також через який час вийшли із сесійної зали.

При цьому нардеп Володимир Куренной фракції "УДАР" написав, що ПР різко змінила свою позицію на переговорах.

"На вчорашній вечір було погоджено 99% питань ... Вночі Єфремова, мабуть, хтось добре проінструктував. Різка зміна позиції ПР. На сьогодні узгоджених позицій 0%", - пише він на своїй сторінці Facebook.

Перший заступник лідера партії «Батьківщина», народний депутат України Олександр Турчинов заявляє про те, що домовленості із Партією регіонів про голосування руками були сьогодні проігноровані партією влади.

«Ви знаєте, на вечір вчора і на ранок сьогодні було бачення, що руками буде проголосовано: зміни до регламенту, які захищають парламент від фальшування законів і постанова про євроінтеграцію. Це голосується руками,Ж поки не будуть підписані зміни до регламенту, як тільки зміни до регламенту підписуються, парламент вже нормально працює. Але ж зранку Партія регіонів знову «шулєрськи» змінила свої позиції, і вже не хоче голосувати руками, не хоче вносити ті зміни, які захищають чистоту голосування і захищають від підробки голосування, тобто все починається практично спочатку», - каже Олександр Турчинов.

Нагадаємо, вчора та ПР, і опозиція заявляли про досягнення домовленостей про розблокування роботи Ради.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...