RSS

Партія регіонів взялася шантажувати опозицію

2013-02-20 16:03:00
Партія регіонів взялася шантажувати опозицію -

Фракції "УДАР", "Батьківщина" і "Свобода" звинувачує Партію регіонів у шантажі з метою розблокування роботи Верховної Ради до початку саміту "Україна-ЄС".

Про це на брифінгу сказав голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

"Для них (ПР - ред.) дуже критично затягувати розблокування роботи парламенту, тому що на них тисне 25 число (лютого, початок саміту "Україна-ЄС"), їм потрібно відповідну заяву прийняти в парламенті про євроінтеграцію, і вони намагаються шантажувати цими речами", - сказав він.

При цьому голова фракції "Свобода" підкреслив, що опозиція була готова відкрити засідання і вже сьогодні проголосувати за заяву про євроінтеграцію. Разом з тим, за його словами, Партія регіонів намагається посварити опозицію між собою, для чого використовує дивні заяви, які ні на чому не ґрунтуються.

У зв'язку з цим, Тягнибок наголосив, що опозиція єдина в своїх вимогах про введення персонального голосування і забезпечення законної роботи Ради, а також у протидії чинного режиму.

Нагадаємо, вчора і ПР, і опозиція заявляли про досягнення домовленостей про розблокування роботи Ради. Однак сьогодні розблокування Ради зірвалося - ПР і КПУ покинули зал засідань парламенту.

Як відомо, опозиція блокує роботу з 5 лютого. Саміт "Україна-ЄС" заплановано на 25 лютого.

Джерело: ICTV

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...