RSS

До Конгресу США внесли законопроект про імпічмент президенту Трампу

2017-07-13 11:14:00
До Конгресу США внесли законопроект про імпічмент президенту Трампу -

 

Члени Конгресу США від Демократичної партії Бред Шерман та Ал Грін висунули на розгляд палати представників законопроект про оголошення імпічменту президенту Дональду Трампу

 

Трампа звинувачують у перешкоджанні правосуддю – мовляв чинний президент міг заважати розслідуванню федеральними органами можливого втручання Росії у президентські вибори 2016 року, та що дії команди Трампа можуть бути небезпечні для країни. "Нещодавні викриття Дональда Трампа-молодшого свідчать про те, що виборчий штаб Трампа був готовий прийняти допомогу з боку Росії", – зазначає конгресмен Бред Шерман.

Він висловлює сподівання, що представники Республіканської партії, які наразі складають більшість у Конгресі, приєднаються до процесу імпічменту, якщо "імпульсивна некомпетентність президента Трампа продовжиться".

 

У свою чергу, заступник прес-секретаря Білого дому Сара Сандерс у відоповідь заявила, що законопроект про імпічмент Трампа не можна розглядати серйозно. Вона зазначила: "Я думаю, що це абсолютно смішно і уявляється нічим іншим, як політичною грою в її найгіршому прояві".

Джерело 5 канал

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...