RSS

День народження Трампа: які подарунки він отримає

2017-06-14 14:52:00
День народження Трампа: які подарунки він отримає -

 

14 червня президент США Дональд Трамп святкує свій 71-й день народження.

Дональд Трамп

У той час, коли дружина президента Меланія намагається створити чоловікові святковий настрій і розсилає електронні листи його прихильникам з проханням, щоб вони привітали президента з днем народження, його опоненти з Демократичної партії теж підготували йому подарунок. І не надто приємний.

Майже 200 членів Конгресу від цієї партії подають 14 червня черговий позов до федерального суду, звинувативши президента США у порушенні конституції через отримання прибутку від ділових контактів з іншими країнами.

Позивачі, а це рекордна кількість членів Конгресу, яка будь-коли подавала в суд на чинного президента, стверджують, що пан Tрамп начебто порушував норму, яка забороняє федеральним чиновникам приймати подарунки або винагороду від інших країн без схвалення Конгресу.

Це вже третій такий позов проти пана Трампа з часу його обрання президентом, пише New York Times.

Демократи звинувачують Дональда Трампа в отриманні незаконного прибутку від свого бізнесу в різних формах, як-от платежі від іноземних дипломатів, що зупиняються в його готелях, а також надання товарів і послуг компаніями пана Трампа іноземним країнам.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...