RSS

У Буковелі пройшов наймасштабніший байк-фест в Україні

2012-08-22 17:26:00
У Буковелі пройшов наймасштабніший байк-фест в Україні -

З 11 по 13 серпня 2012 року на території туристичного комплексу Буковель пройшов грандіозний захід - Bukovel Grand Bike Fest 2012. Ця подія на кілька діб перетворил знаменитий гірськолижний курорт у літнэ свято здорового способу життя і активного сімейного відпочинку. Цьому сприяло також те, що в Буковелі створили чудовий велопарк - єдиний справді масштабний велопарк в Україні, розповідає фотограф і блогер Олег Григор'єв.

Вело-фестиваль розпочався з параду велолюбителів по території ТК "Буковель" і продовжився сімейним святом CubeDay - "Мама, Тато, я". Всі сім'ї отримали невимовне задоволення від змагання, катаючись прекрасними велодоріжками, серед найкрасивіших вікових сосен і найчистішого гірського повітря.

Молодь перевіряла себе на стійкість, беручи участь у змаганнях з downhill. Траса протяжністю 2.5 кілометра була досить складною, з крутими і звивистими спусками, що надавало ще більше азарту у боротьбі за призові місця.

Стандартна траса даунхілу складається як з природних, так і з штучних перешкод. Маунтінбайк входить до двадцятки найбільш екстремальних видів спорту. Навіть впевнено тримаючись на складних ділянках траси, учасникам не завжди вдається звести небезпеку до мінімуму.

Джерело: Gazeta.ua

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...