RSS

Шерон Стоун: Так, Я старію. Проте, я насолоджуюся цим процесом.

2016-04-12 10:34:00
Шерон Стоун: Так, Я старію. Проте, я насолоджуюся цим процесом. -
 
Так, Я старію. Проте, я насолоджуюся цим процесом.
 
У першій половині життя твоє обличчя - це те, з чим ти народився. У другій половині - те, чого ти вартий.
Кумедно, але я не розуміла, що є привабливість, до тих пір поки не подивилася «Основний інстинкт».
 
Я БУЛА В ВУДІАЛЛЕНОВСКІХ «СПОГАДАХ про зоряний пил» (фільм 1980 року, де Стоун вперше з'явилася на екрані). Це була незначна роль, і я навіть не відкрила рота, але цей фільм дав мені відчуття, що я, нарешті, в кіно і що я рухаюся туди, де завжди хотіла бути.
 
ТИ МОЖЕШ проклинати себе ЗА ТЕ, чим займалася першу половину життя, але це не означає, що в другій половині ти повинна просто грати в гольф і нічого не робити.
 
 
 
Я НЕ ХОЧУ маскувати СВІЙ ВІК. Я просто хочу бути жінкою, яка в свої роки виглядає настільки добре, наскільки це можливо.
 
КОЛИ МЕНІ БУЛО СОРОК З ЧИМОСЬ, я закрилася у ванній з пляшкою вина і сказала собі: «Я нікуди не вийду до тих пір, поки не прийму себе такою, яка я є».
 
Я невтомна. Мати каже, що я можу продати лід ескімосові.
 
МЕНІ НЕ ПОЩАСТИЛО З найважливішими речами У МОЄМУ ЖИТТІ. Мені не пощастило зі здоров'ям, і мені не пощастило з шлюбом, але я взяла себе в руки і просто вирішила жити далі.
 
МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ СПОКІЙНО ДОРОСЛІШАТИ - це моя мета. У 2001 році у мене був сильний крововилив в мозок, так що альтернатива спокійного старіння мені добре відома. Кров потрапляла в мозок дев'ять днів. Відсоток тих, хто вижив після того, що перенесла я, дуже невеликий, але я якось впоралася. Потім я витратила два роки на те, щоб навчитися заново ходити, говорити і читати. Після цього будь-які розмови про зморшки мені здаються смішними.
 
 
ЯК СКАЗАВ ВІНСТОН ЧЕРЧІЛЛЬ, якщо тобі треба буде пройти через пекло, йди якомога швидше.
 
НА ЗЕМЛІ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ПОВНОГО СВІТУ і спокою. Але вони можуть існувати в твоїй голові.
 
здається, я схиблена на ароматерапії.
 
У США ЖИВЕ 400 ТИСЯЧ фарбованих блондинок з однаковим носами, однаковими гігантськими губами, перекроєного щоками і білосніжними зубами. Невже хтось знаходить їх привабливими?
 
АВА ГАРДНЕР БУЛА НАЙБІЛЬШ КРАСИВОЙ ЖІНКОЮ У СВІТІ. Чому? Вона ніколи нічого з собою не робила. Вона виглядала як жінка і ніколи не намагалася виглядати як дівчинка.
 
СЬОГОДНІ В МОЄМУ ЖИТТІ ВСЕ ТРОЄ ЧОЛОВІКІВ. Це мої усиновлені діти: Роен, Лерд і Куїнн.
 
Дивлячись на те, ЯК дорослішають ТВОЇ ДІТИ, дізнаєшся більше про життя і про себе.
 
ЯКЩО ВИ ДІЙСНО КОХАЄТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ, у вас в будинку завжди повинні бути презервативи, причому в такій кількості, щоб діти могли брати їх, не турбуючись, що хтось помітить.
 
ЗДАЄТЬСЯ, ЛЮДИ НЕ ВПЕВНЕНІ У МОЇЙ гетеросексуальності. А все тому, що серед моїх подруг надто багато лесбіянок.
 
НІКОЛИ НЕ ГРАЙ У КАРТИ З чуваком, якого звуть Док, ніколи не їж в закладі під назвою «У мами» і ніколи не займайся сексом з тим, у кого більше проблем, ніж у тебе.
 
ЖІНКИ МОЖУТЬ ІМІТУВАТИ ОРГАЗМ, але чоловіки здатні повністю імітувати відносини.
 
Я ОБОЖНЮЮ КУХОВАРСТВО, але майже ніколи не їм своє печиво. Мені просто подобається вид сирого тіста.
 
До 58 РОКІВ Я ЗРОЗУМІЛА, що краса йде зсередини. Для того щоб бути красивою, треба робити те, що ти хочеш робити, і робити це кожен день. Я ось люблю танцювати і танцюю до знемоги.
 
З черницею МЕНЕ НЕ переплутати.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...