RSS

Рей Бредбері. Дзен в мистецтві написання книг

2016-05-16 09:05:00
Рей Бредбері. Дзен в мистецтві написання книг -
"Я дізнався, що мав рацію, а всі інші не мають рації, коли мені було дев'ять і я вчився в четвертому класі. У той рік з'явився Бак Роджерс, і це було кохання з першого погляду. Я збирав вирізки з газет і сходив по ним з розуму. Друзі цього не розуміли. Друзі сміялися. Я розірвав свої комікси з Баком Роджерсом. Місяць я ходив в школу зовсім убитий і спустошений.
 
 
Одного разу я гірко розплакався і запитав себе, чому мені так погано і порожньо. І сам же собі і відповів: через Бака Роджерса. Він зник, і життя більше не коштувала того, щоб жити. Наступна моя думка була: вони мені не друзі - ті, хто змусив мене розірвати комікси, а разом з тим розірвати навпіл і життя - вони мені вороги.
 
Я знову став збирати Бака Роджерса. І з тих пір живу щасливо. Саме з цього і почалася моя кар'єра письменника-фантаста. Я більше ніколи не слухав тих, хто насміхався над моїм захопленням космічними польотами, цирками або горилами. Якщо щось подібне відбувалося, я забирав своїх динозаврів і виходив з кімнати."
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...