RSS

Отто Варбург: Ракові пухлини з'являються через підвищену кислотність

2017-04-27 00:44:00
Отто Варбург: Ракові пухлини з'являються через  підвищену кислотність -
У багатьох людей рівень кислотності організму підвищений. Це типове наслідок вживання фабричної їжі, рафінованих цукрів і ГМО.
Однак далеко не всі усвідомлюють, що кисле середовище ідеальна для розвитку раку, зайвої ваги, болів і багатьох захворювань, пише "Lifter".
На щастя, створити в організмі лужне середовище дуже просто. Лужне середовище - повна протилежність кислої.
Ось 10 натуральних способів забезпечити вищелочени організм:
1. Найголовніше - починати день з посмішки і великої склянки води з додаванням свіжовичавленого соку одного лимона. Хоча лимони здаються кислими, вони надають протилежну дію на організм. Пийте цей напій натщесерце, щоб почистити шлунок.
Інший варіант - щодня пити 1-2 склянки натурального яблучного оцту з водою. Досить 1-2 столових ложок оцту на 220 мл води.
2. Їжте великі порції салату із зелені, заправленого лимонним соком і високоякісним оливковою олією. Зелені овочі та фрукти - один з кращих джерел лужних мікроелементів типу кальцію. Їжте їх протягом дня, щоб підтримувати здоровий pH-баланс в організмі.
3. Хочете перекусити? З'їжте сирого несолоного мигдалю. У ньому міститься багато лужних мікроелементів типу магнію і кальцію, які відновлюють кислотно-лужний баланс, а також нормалізують цукор крові.
4. Пийте мигдальне молоко і робіть собі ягідні смузі з зеленим порошком типу спіруліни. Якщо є вибір, мигдальне молоко завжди краще коров'ячого.
5. Сходіть на прогулянку або займіться фізкультурою. Активність вкрай важлива. Фізкультура допомагає виводити з організму кислі продукти.
6. Дихайте глибоко. В ідеалі слід знайти місце з чистим повітрям, насиченим киснем, і відвідувати його при кожній нагоді. Там (і не тільки там) слід пити побільше води, щоб вивести з організму шлаки.
7. Не їжте м'ясо кожен день. Якщо ви можете потерпіти кілька днів без м'яса - відмінно, тому що щоденне споживання м'яса залишає після себе кислотні відкладення.
8. Відмовтеся від десертів з високим вмістом цукру і солодкої газованої води. Цукор - один з найнебезпечніших кислих продуктів. Щоб нейтралізувати кислотність від однієї банки газованої води, потрібно більше 30 склянок води!
9. Включіть в свій раціон більше овочів. Врахуйте: картопля не вважається! Дуже корисні будуть перці, спаржа, кабачки і баклажани.
10. І нарешті: їжте більше брюссельської капусти. Вона відмінно вилуговує і містить масу живильних речовин і корисних ферментів.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...