RSS

Олімпіада-2018 в Південній Кореї: ресторани Пхенчхана відмовилися вилучити собаче м’ясо з меню

2018-02-12 17:39:00
Олімпіада-2018 в Південній Кореї: ресторани Пхенчхана відмовилися вилучити собаче м’ясо з меню -

 

Під час проведення Зимових Олімпійських ігор в Південній Кореї ресторани Пхенчхана будуть й надалі пропонувати страви з собачого м’яса.

Про це повідомляє Еспресо ТВ з посиланням на Daily Mail.

Міська влада південнокорейського міста Пхенчхан, де проводитимуть Зимову Олімпіаду 2018 року, попросила ресторани, що подають собаче м’ясо, прибрати страву з меню. Натомість закладам запропонували відшкодування за рахунок бюджету міста. Однак лише 2 з 12 ресторанів погодились на цю пропозицію.

"Ми зіткнулися з багатьма скаргами від рестораннів, що ми загрожуємо їхнім бізнесам. Деякі з них спочатку замінили собаче м’ясо на свинину, але продажі різко падали. Тому вони повернули м'ясо собак до меню”, - сказав міський чиновник Лі Юн-ба.

Сеул вже офіційно визнав собаче м’ясо “огидним”, так само як і зміїне, але така заява не має жодних правових наслідків.

За підрахунками, корейці споживають понад мільйон собак на рік як літній делікатес. Вважається, що жирне червоне м'ясо надає енергію та зміцнює здоров'я.

 

Канадська двократна олімпійська чемпіонка Меган Дюамель уже вдруге врятувала у Південній Кореї собаку, яку продавали як дієтичне м'ясо для страв місцевих ресторанів.

Вперше Дюамель, що практикує вегетаріанство з 2008 року, врятувала у Південній Кореї собаку у лютому, рік тому. Песика на прізвисько Му-ті всиновили через організацію “Безкоштовні собаки Кореї”.

Цього разу олімпійська чемпіонка знову не змогла втриматись і врятувала з ринку, де продають собаче м'ясо, ще одного песика.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...