RSS

Саакашвілі затримали прикордонники за запитом Міграційної служби України. Його можуть депортувати до Варшави

2018-02-12 16:24:00
Саакашвілі затримали прикордонники за запитом Міграційної служби України. Його можуть депортувати до Варшави -

 

Екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі в понеділок у Києві затримали працівники підрозділу Державної прикордонної служби України за запитом Державної міграційної служби, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, ознайомлене із ситуацією.

Міхеїл Саакашвілі / REUTERS

Міхеїл Саакашвілі

 

"Він затриманий прикордонслужбою за дорученням Міграційної служби", - сказав співрозмовник агентства.

Адвокат М.Саакашвілі Руслан Чорнолуцький повідомив агентству "Інтерфакс-Україна", що лідера "Руху нових сил" вже відвезли. Інших подробиць він не розповів.

Соратниця Саакашвілі Ліза Богуцька повідомляє, що його повезли до аеропорту "Бориспіль" та збираються депортувати до Варшави.

 

Опального політика після затримання повезли до аеропорту "Бориспіль". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила соратниця Саакашвілі Ліза Богуцька.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/2392133-saakashvili-vezut-do-borispolya-mojut-sogodni-deportuvati-do-varshavi-soratnitsya.h

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...