RSS

За порушення умов карантину на Сумщині затримали сімох українців

2020-04-12 02:53:00
За порушення умов карантину на Сумщині затримали сімох українців -

 В Сумській області в реєстрі судових рішень  на сьогодні відкрита практика притягнення громадян до адмін. відповідальності по ст. 44-3 КУпАП за перебування у громадських місцях без масок.

https://www.facebook.com/1988abogado?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARBjsCCiQGO7cwcUVRtIfvKZModT-6fGOUxeXCmquTrZEHG-wJYQZenbk0HSRxnVkNqhgFTGm63RQBd8&hc_ref=ARRcIy5hLNDW9Y_RlMhEjWxQkrzdzt12WDdIANe1GI3dEm7ZMSzOsLs0-42VBhhQ_do&fref=nf

Виявляється такі рішення вже є, і є вони тільки у двох судах: Зарічному районному суді міста Сум та Роменському міськрайонному суді Сумської області.

⚖️ Зарічний районного суд м. Суми притягнув до відповідальності сімох громадян, оштрафувавши кожного на 17000 грн.

Одна особа зайшла до магазину без маски. Інший чоловік без маски знаходився біля магазину. Усі інші притягнуті до відповідальності особи без масок відпочивали біля озера.

Роменський міськрайонний суд Сумської області звільнив порушника від відповідальності за малозначністю вчиненого. Чоловік зайшов до магазину без маски. Вину у суді визнав, зазначив, що має на утриманні хворого батька, неповнолітню дитину і не має роботи.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...