RSS

З вересня рядові бійці в АТО отримують від 17 тис. грн

2017-09-12 15:12:00
З вересня рядові бійці в АТО отримують від 17 тис. грн -
 
З 1 вересня зарплата рядового складу Збройних сил у зоні АТО становить від 17 тисяч гривень.

Про це повідомив заступник начальника департаменту фінансів Міноборони Сергій Галінський, передає Інтерфакс-Україна.

Результат пошуку зображень за запитом "АТО рядовий"

 

"7 тис. Грн це основне грошове забезпечення, 10 тис. грн це доплата; вона починається, коли солдат провів в АТО повний місяць", - говорить Галінський.

За його словами, якщо солдат безпосередньо брав участь в бойових діях чи знищив техніку ворога, йому виплачується додатковий бонус до цих 17 тис. грн.

Таку зарплату солдати отримують вже з 1 вересня поточного року.

"Обсяг видатків 2017 року дозволяє нам в повному обсязі забезпечити виплату грошового забезпечення на рівні, не меншому 2016 року, і заробітну плату з урахуванням зростання мінімальної зарплати в державі", - підкреслив він.

За словами представника Міноборони, Україна має в своєму розпорядженні достатньо коштів на відновлення озброєння і військової техніки та підготовку військ.

"На даний момент заборгованості з виплати винагород немає ... У 2016 році ми витратили на винагороди учасникам АТО всього 1,9 млрд грн, а за 8 місяців поточного року - ми вже витратили 2,2 млрд грн", - сказав Галінскій.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...