RSS

З Олеся Довгого зняли депутатську недоторканість

2017-07-11 21:08:00
З Олеся Довгого зняли депутатську недоторканість -

 

Верховна Рада проголосувала за зняття депутатської недоторканності з народного депутата групи "Воля народу" Олеся Довгого. За це проголосував проголосував 251 народний депутат.

 

Пов’язане зображення

 

"До Верховної Ради надійшло подання генпрокурора Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Олеся Довгого", - сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Спікер парламенту уточнив, що НАБУ здійснює досудове розслідування, а САП - процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України за фактом зловживанням службовцями Київської міськради владою всупереч інтересам служби в інтересах третіх осіб, чим заподіяно тяжкі наслідки інтересам держави в особі територіальної громади Києва.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що в період 2007-2009 років службові особи Київської міськради, КМДА, зокрема, заступник міського голови-секретар міськради Довгий спільно зі службовими особами Головного управління земресурсів Києва забезпечили 1 жовтня 2007 року ухвалення рішення про незаконну передачу земельних ділянок 23 кооперативам для житлової забудови на 21-му кілометрі шосе в Голосіївському районі, фактично розташованих на території заказника "острів Жуків" і передачу їх у приватну власність", - сказав Парубій.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...