RSS

З 1 липня в Україні скасовується державне регулювання цін на продукти, зокрема на хліб, м'ясо, молоко й олію

2017-07-01 10:16:00
З 1 липня в Україні скасовується державне регулювання цін на продукти, зокрема на хліб, м'ясо, молоко й олію -

 

З 1 липня в Україні постановою Кабінету міністрів скасовується державне регулювання цін на продовольчі товари та послуги.

 

Відтак, тепер виробники не будуть зобов'язаними декларувати ціни на продовольчу продукцію та обґрунтовувати Держспоживслужбі необхідність зміни цих цін.

У Кабміні прогнозують, що таке рішення спростить процедуру зміни цін в залежності від цінових коливань ринку, що дозволить виробникам швидше реагувати на зміни кон'юнктури.

 

Дія постанови поширюється на граничні торговельні надбавки до оптової ціни виробника на борошно, хліб, макаронні вироби, крупи, цукор, яловичину, свинину і м'ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметану, масло вершкове, олію соняшникову, яйця курячі не вище 15%, а також на граничні рівні рентабельності та торговельні надбавки на дитяче харчування, граничні розміри плати за послуги, що надаються у торговельних об'єктах, на ринках з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, на граничні рівні цін, нормативи рентабельності (у розмірі не вище 20%) за надання в оренду торгових приміщень (площ), торговельно-технологічного та/або холодильного устаткування у торговельних об'єктах, на ринках з продажу продовольчих та непродовольчих товарів.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...