RSS

ЗНО-2018: що нового?

2017-09-12 16:36:00
ЗНО-2018: що нового? -

 

Зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти в 2018 році, проводитиметься з 22 травня до 14 липня.

Про це йдеться у наказі МОН, що підписаний міністром освіти Лілією Гриневич 8 вересня.

ЗНО-2018 розпочнеться 22 травня

 

У 2018 році кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

Перелік тестових предметів наступного року дещо зміниться. До програми тестування включено тести з 11 предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та англійської, іспанської, французької та німецької мов. В 2018 році з переліку предметів, з яких на основі загальної повної середньої освіти складають ЗНО, виключено російську мову.

Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з англійської, іспанської, німецької та французької мов буде використано тести двох рівнів складності: рівня В1 та рівня В2. Новацією цих тестів буде частина «Розуміння мови на слух», яка передбачатиме прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань до них.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...