RSS

Янукович вистояв у "живій черзі", щоб сфотографуватися та поговорити 30 секунд з Обамою

2012-09-26 22:16:00
Янукович вистояв у -

Президент України Віктор Янукович, аби поспілкуватися пів хвилини із президентом США Бараком Обамою під час стандартної процедури фотографування під час прийому з нагоди відкриття 67 Генасаблеї ООН вистояв "живу чергу".

Як пише Иносми з посиланням на сербське видання Danas, спілкування під час фотографування триває не більше хвилини.

"Протокол цього заходу (крім максимально підвищених заходів безпеки) передбачає, що всі гості чекають у довгій колоні, перш ніж прийде їхня черга привітати, обмінятися декількома фразами й сфотографуватися із президентом США Бараком Обамою", - пише видання.

"Зустріч кожного запрошеного гостя із президентом США, з урахуванням кількості гостей і тривалістю прийому (до двох з половиною годин), практично зводиться до не більш ніж тридцяти секунд", - додає видання.

З Обамою так само перекинулись кількома словами і сфотографувалися президент південноамериканської країни Гайана – Дональд Рамотар, президент Латвії Андріс Берзіньш, президент Того Фор Гнассингбе, президент Малаві Джойс Банда з чоловіком.

Як повідомили в прес-службі Януковича, президенти обговорили виконання домовленостей щодо нерозповсюдження ядерних матеріалів. Окрім того, за інформацією прес-служби, за цей час Обама встиг поцікавитися у Януковича ходом постачання обладнання для дослідницької лабораторії, яка працюватиме в Харкові на низькозбагаченому урані.

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/457879/1">Gazeta.ua</a>

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...