RSS

Як пан Матіос «забезпечує законність» діяльності своїх підлеглих!

2019-01-31 14:39:00
Як пан Матіос «забезпечує законність» діяльності своїх підлеглих! -

Як вже повідомлялось, сьогодні у приміщенні Лігабізнесінформ відбулася прес-конференція за участі н.д. Карпунцова Валерія, професора П.Андрушка та адвоката Миколи Павленка. Спікери прокоментували ситуацію щодо розслідування кримінального провадження щодо Скрипки Сергія.

 

Зокрема, Головна військова прокуратура на чолі з Матіосом свідомо саботує право осіб на апеляційне оскарження незаконних ухвал щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою шляхом умисної неявки прокурорів в судові засідання Київського апеляційного суду. Аналогічна ситуація склалася і у справі Скрипки: кілька судових засідань прокурори не з'являються, оскільки обізнані з неминучістю скасування оскаржуваної захистом ухвали, з огляду на відсутність аудіозапису судового засідання. Присутній журналіст спробув в режимі смс переписки через месенджер Матіоса з’ясувати, чи має наміри останній поновити законність і забезпечити явку бодай одного свого підлеглого в судове засідання апеляційного суду. Загалом, у кримінальному провадженні стосовно Скрипки беруть учать 33 прокурори! Як відреагував Матіос? Традиційно для осіб, які називають себе господарями життя! Послав... На підтвердження зазначеного надсилаємо побажання Матіоса!

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...