RSS

Відбулася зустріч Петра Порошенка і Дональда Трампа

2017-06-20 21:55:00
Відбулася зустріч Петра Порошенка і Дональда Трампа -

 

Глава Української держави прибув до Білого дому, де відбулися переговори з віце-президентом США Майком Пенсом. Після цього Порошенко і Пенс перейшли в Овальний кабінет для спілкування з президентом США Дональдом Трампом.

 

Президент США Дональд Трамп на переговорах з президентом України Петром Порошенком заявив про тверду підтримку України.
 
Також  Дональд Трамп запевнив, що санкції з РФ не буде знято до повернення Україні Криму та припинення російської агресії на Донбасі

Про це президент Петро Порошенко написав у Facebook за результатами переговорів з Трампом.

"Дія санкцій Сполучених Штатів Америки проти Росії буде продовжуватись. Під час зустрічі з Президентом США Дональдом Трампом отримав чітке підтвердження, що санкції з РФ не будуть зніматись до тих пір, поки не буде повернуто Крим та не припиниться російська агресія проти України", - написав Порошенко.

За його словами, на сьогоднішній день США приймають додаткові санкції проти Росії практично кожного дня. Порошенко бачить, що позиція Сполучених Штатів Америки є позицією твердого, надійного і стратегічного партнера України.

 

В свою чергу Президент США Дональд Трамп заявив, що для нього була велика честь приймати українського президента Петра Порошенка, і що в ході переговорів "було досягнуто великого прогресу"

Про це Трамп заявив під час прес-конференції у Білому домі, повідомляє "Голос Америки".

"Це велика честь бути тут з Президентом Порошенком. Україна — це те місце, до якого була прикута вся наша увага. Ви це бачили і усі про це читали. Ми мали надзвичайно добре обговорення, і ці переговори продовжаться протягом дня. Я думаю, що досягнуто великого прогресу. І це велика честь приймати Вас, пане Президенте. Дякую Вам. Дуже", - заявив Трамп.

Зі свого боку, Порошенко також подякував Трампу за честь провести з ним зустріч у Вашингтоні та підкреслив, що США залишаються одним із стратегічних та найбільш надійних партнерів України.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...