RSS

Верховний Суд США підтримав 90-денну заборону щодо в'їзду у США громадян з шести країн

2017-06-26 22:00:00
Верховний Суд США підтримав 90-денну заборону щодо в'їзду у США громадян з шести країн -

 

Верховний Суд дозволив адміністрації президента США Дональда Трампа застосувати 90-денну заборону щодо в'їзду у США для громадян з шести, переважно мусульманських країн.

Про це повідомляє Еспресо ТВ з посиланням на  The Associated Press.

"Даний крок - це перемога президента Дональда Трампа в найбільшій правовій дискусії за час його короткого президентства", - відзначає агентство.

Повідомляється, що суд залишив лише одну категорію іноземців під захистом - тих, хто має достовірні документи або інші докази, які підтверджують легітимність відносини з особою чи юридичною особою в США.

Подальші слухання у даній справі відбудуться аж у жовтні.

 

Нагадаємо, що за тиждень після інаугурації Трамп підписав указ про тимчасову заборону в'їзду  до США громадянам семи країн: Ємену, Іраку, Ірану, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану. Критики президента охрестили нормативний акт "забороною мусульман".

 

Президент Дональд Трамп вважає рішення Верховного Суду про заборону поїздок жителям деяких мусульманських країн "явною перемогою"

Про це йдеться у його офіційній заяві, яку розповсюдив Білий Дім.

Президент США Дональд Трамп похвалив рішення Верховного Суду в понеділок, який переглянув законність тимчасової заборони для мандрівників з шести мусульманських країн і всіх біженців, і тим самим дозволив його реалізацію.

"Сьогоднішнє одностайне рішення Верховного Суду - явна перемога для нашої національної безпеки", - сказав Трамп у заяві.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...